Ben je op zoek naar vacatures in de techniek? 

Als je op zoek bent naar vacatures in techniek in Limburg dan ben je hier aan het juiste adres!

Actuele vacatures in een handig overzicht

Staat er een interessante vacature voor jou tussen? Klik hier dan op. Dan opent de volledige vacature zich. Hier kun je ook eenvoudig, veilig en snel solliciteren. Jou sollicitatie komt direct bij onze opdrachtgever binnen. Zo helpen wij jou snel aan een nieuwe baan!

 • Stageplaatsen en Leerwerkplekken bij PMA Security

  PMA Security
  • Stage
  • 23 april 2024
 • Service-/Installatiemonteur Beveiliging

  PMA Security
  • Full_time
  • 23 april 2024

Wat wij doen

Vacatures in Limburg

Maak uw zoektocht gemakkelijk

Wij brengen u in contact
met potentiële kandidaten

Vacatures in Limburg

Zet uw vacature eenvoudig uit

Stuur ons een mail met uw vacature(s)
en wij doen de rest!

Vacatures in Limburg

Bereik de juiste mensen!

D.m.v. marketing op maat
100% maatwerk, bij iedere vacature

Op zoek naar vacatures in de techniek?

Ben jij op zoek naar vacatures in de techniek dan presenteren wij jou hier ons actuele vacature aanbod. We vertellen je op deze pagina ook kort wat over de branche op het gebied van de werkgelegenheid en wat wij precies voor jou zouden kunnen betekenen.

Achtergrond informatie technische sector

Zoals in zoveel sectoren op dit moment is de werkgelegenheid in de techniek hoog, daar tegenover staat dat het aantal mogelijke kandidaten achter loopt. Veel technische vacatures, relatief weinig kandidaten. Een probleem waar veel werkgevers in deze sector mee te maken hebben.

Dit creëert wel kansen voor de Limburgers die op zoek zijn naar vacatures in de techniek. Niet alleen de schoolverlaters maar ook de personen die eens willen switchen van baan of gewoonweg op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of een nieuwe werkomgeving worden aangesproken door de werkgevers om hun vacatures techniek te bekijken en te solliciteren.

Wij verzorgen voor onze opdrachtgevers marketing campagnes op maat, het kan dus zeker zo zijn dat als jij zoekt op bijvoorbeeld ‘vacatures techniek’ dat jij bij ons bent uitgekomen. Naast zoekmachine marketing verzorgen wij ook daadkrachtige social media advertenties, waarmee wij vacatures in de techniek van onze opdrachtgevers presenteren aan de juiste kandidaten, via social media.

Wij helpen niet alleen werkgevers bij het vinden van technische werknemers maar ook jou als werkzoekende, ben jij op zoek naar een baan in de techniek in Limburg, laat het ons dan via een prive bericht op een van onze social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin) of in een e-mail weten, dan zoeken wij met jou mee en stellen we je door middel van een persoonlijk bericht op de hoogte van de nieuwste vacatures die bij jou passen.

Wie wij zijn en wat wij doen

Wij zijn geen recruitment, werving & selectie, detachering of uitzendbureau. Wij zijn een Limburgse vacaturesite / Limburgse vacaturebank en onderscheiden ons door iedere vacature middels online marketing campagnes te presenteren aan de juiste personen met als doel dat wij werkzoekende Limburgers in contact brengen met de Limburgse werkgevers.

Meer informatie

Wil je meer weten over Baan in Limburg? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak met ons, in dit kennismakingsgesprek bij jou op kantoor lichten wij graag toe wat wij doen en hoe wij jullie zullen helpen bij het vinden van de juiste personen in de provincie Limburg. Naast Baan in Limburg hebben wij ook de site Baan in Brabant gelanceerd (in november 2018). Vooral voor de technische sector is dit een interessante website aangezien we hier een groot bereik hebben in de Eindhoven (en omstreken).

De high tech kampus en technische universiteit leveren jaarlijks weer een lading afgestudeerde studenten aan, wij doen er op onze beurt alles aan dat zij jouw bedrijf niet zullen missen door jullie vacature direct aan deze jonge professionals te presenteren.

Wij komen graag een keer bij jullie langs! Maak een vrijblijvende afspraak via onze contact pagina! Ben je na het lezen van ons concept overtuigd van de kracht en de toegevoegde waarde die wij kunnen leveren, plaats dan eenvoudig jullie vacature op onze site. Volg hiervoor de stappen op de ‘Vacature plaatsen’ pagina (klik hier).