Hier vind je actuele vacatures in de regio Heerlen e.o.

Als je op zoek bent naar werk of vacatures in Heerlen, dan ben je hier aan het juiste adres.

Nieuw! Laat ons via Facebook Messenger weten welke baan je zoekt en wij stellen je persoonlijk op de hoogte van Limburgse vacatures die bij jou passen!

Actuele vacatures in een handig overzicht

Staat er een interessante vacature voor jou tussen? Klik hier dan op. Dan opent de volledige vacature zich. Hier kun je ook eenvoudig, veilig en snel solliciteren. Jou sollicitatie komt direct bij onze opdrachtgever binnen. Zo helpen wij jou snel aan een nieuwe baan!

Er zijn momenteel geen vacatures.

Wat wij doen

Vacatures in Limburg

Maak uw zoektocht gemakkelijk

Wij brengen u in contact
met potentiële kandidaten

Vacatures in Limburg

Zet uw vacature eenvoudig uit

Stuur ons een mail met uw vacature(s)
en wij doen de rest!

Vacatures in Limburg

Bereik de juiste mensen!

D.m.v. marketing op maat
100% maatwerk, bij iedere vacature

Banen in Heerlen:

Ben je op zoek naar vacatures in Heerlen? Dan presenteren wij jou hier ons actuele aanbod in een handig overzicht. Daarnaast vertellen wij je graag wat meer over de regio Heerlen. Heerlen is een stad in het zuid-oosten van de provincie Limburg. De meest recente meeting qua inwoners aantallen komt uit januari 2019. Toen telde de gemeente 86.826 inwoners.

Net als in de rest van de provincie gaat het goed met de werkgelegenheid. Er zijn in veel branches meer vacatures dan werkzoekende. Dat neemt met zich mee dat werkgevers in Heerlen steeds creatiever moeten worden om eventuele toekomstige medewerkers aan te spreken. Vandaar dat vacatures ook breed worden uitgezet en dat er ook wordt gefocust op mensen die eventueel van baan willen wisselen.

In de buurt van Heerlen is van alles te doen. Binnen een half uur ben je in Maastricht en Heerlen ligt vlak bij Landgraaf waar Snowworld is gevestigd. Steden zoals Dusseldorf, Roermond Keulen en Brussen liggen ook binnen een tot twee uur van de stad.

Ben je op zoek naar banen in Heerlen? Dan helpen wij jou verder!

Wij bieden de service om je op de hoogte te stellen d.m.v. een persoonlijk bericht zodra er een vacature online komt te staan die bij jou past. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is ons doorgeven wat je zoekt en in welke regio je deze baan zoekt. Alle informatie is welkom. Wij zijn echter geen werving en selectiebureau of uitzendbureau.

Wie wij zijn en wat wij doen:

Wij zijn een specifieke Limburgse vacaturesite. Op onze site kun je terecht als je op zoek bent naar vacatures in Limburg. In de basis zijn alle vacatures op onze website afkomstig uit de provincie Limburg echter houden wij een bepaalde marge van ongeveer 10 kilometer aan voor vacatures in grensgebieden. (Denk hierbij aan een vacature in Deurne, wat net in Brabant ligt, maar hemelsbreed nog geen 10 kilometer van de Limburgse grens af ligt).

Wij doen er alles aan om de vacatures van onze opdrachtgevers aan de juiste mensen die op zoek zijn naar werk in Limburg te presenteren.