Hier vind je actuele vacatures in de regio Venlo e.o.

Als je op zoek bent naar werk of vacatures in Venlo, dan ben je hier aan het juiste adres.

Nieuw! Laat ons via Facebook Messenger weten welke baan je zoekt en wij stellen je persoonlijk op de hoogte van Limburgse vacatures die bij jou passen!

Actuele vacatures in een handig overzicht

Staat er een interessante vacature voor jou tussen? Klik hier dan op. Dan opent de volledige vacature zich. Hier kun je ook eenvoudig, veilig en snel solliciteren. Jou sollicitatie komt direct bij onze opdrachtgever binnen. Zo helpen wij jou snel aan een nieuwe baan!

  • Fotograaf (woningen) bij EYES 4 Woningfotografie

    EYES 4 Woningfotografie
    • Part time
    • ZZP
    • 23 april 2024

Wat wij doen

Vacatures in Limburg

Maak uw zoektocht gemakkelijk

Wij brengen u in contact
met potentiële kandidaten

Vacatures in Limburg

Zet uw vacature eenvoudig uit

Stuur ons een mail met uw vacature(s)
en wij doen de rest!

Vacatures in Limburg

Bereik de juiste mensen!

D.m.v. marketing op maat
100% maatwerk, bij iedere vacature

Werken in Venlo:

Wist je dat Venlo de grootste gemeente is van Noord-Limburg. Venlo is zelfs jaren lang de logistieke hotspot van Nederland geweest! Venlo ligt tegen de grens van Duitsland en heeft daardoor jaarlijks veel Duitse bezoekers. Met zo’n 100.000 inwoners staat Venlo op de 31e plaats op de lijst van grootste steden van Nederland. Het aantal inwoners is niet alleen gebaseerd op het aantal inwoners in de stad zelf, omliggende dorpen zoals Blerick, Velden, Arcen, Lomm, Belfeld en Tegelen worden hierin meegenomen.

Qua werkgelegenheid zit het in Venlo goed goed. De werkeloosheid is relatief laag en de stad bruist. Uit cijfers van het centraal bureau van de statistiek blijkt dat de werkeloosheid in Limburg 3,4% is. Limburg heeft in totaal 33 gemeentes en 1.116.260 inwoners. Dat wil zeggen dat er op dit moment 37.952 mensen in Limburg wonen zonder baan.

Hier proberen wij als Limburgse vacaturesite uiteraard ons steentje bij te dragen. Hoe lager de werkeloosheid hoe beter en onze rol vertaalt zich in het presenteren van actuele vacatures in Venlo en andere actuele vacatures in Limburg aan de juiste mensen. Zodat wij hier voor iedereen gemakkelijk maken om een Baan in Limburg te vinden!

Wie wij zijn en wat wij voor de banenmarkt in Limburg doen:

Wij zijn een Limburgse vacaturesite / Limburgse vacaturebank, wij onderscheiden ons van andere Limburgse vacaturesites door iedere vacature op unieke wijze bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

Daarnaast helpen wij de werkzoekende Limburger aan een baan door hem/haar een persoonlijk bericht te sturen via social media (mits hij/zij zich hiervoor heeft aangemeld). De werkzoekende geeft ons in een DM (privé bericht) op bijvoorbeeld Facebook aan wat hij/zij zoekt en zodra er een passende vacature in zijn of haar woonplaats op onze site komt te staan, sturen wij een persoonlijk bericht met een link naar deze vacature.

Zo helpen wij niet alleen werkgevers aan de juiste mensen, maar doen wij er ook alles aan om de mensen die op zoek zijn naar een baan in Limburg aan een baan te helpen.

Blijf op de hoogte! Volg Baan in Limburg voor actuele vacatures in Limburg

Volg ons via Facebook, Twitter, Linkedin of Instagram en blijf op de hoogte van de meest actuele vacatures! Je kunt je uiteraard ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, wij houden zelf ook niet van SPAM dus we versturen maar (maximaal) twee nieuwsbrieven per maand.